Tarotkorten har talat – dessa vinner helgens Superclásico

På söndag spelas ett nytt Superclásico mellan Boca Juniors och River Plate. Givetvis har redan tarotkorten frågats kring hur utgången kommer att bli.

Walter Lavalle är en välkänd herre i Argentina vad det gäller att läsa tarotkort. Han brukar på sitt twitterkonto spå hur fotbollsmatcher ska sluta och då främst Boca Juniors. Inför helgens Superclásico har Lavalle återigen frågat sin kort kring hur utgången i kommande helgs derby ska bli. Han inledde med att spå River Plates kommande insats.

”Vi har positiva och negativa kort. De positiva är en tvåa med ett glas – som för mig innebär ett firande, kanske ett mål. Sen den guldiga sjuan som är ett ögonblick av tur. Men sen är där två negativa nior.”

Han utvecklar sedan kortens betydelse i mer detalj.

”De säger mig att River har en mer väloljad funktionalitet i laget. De spelar bättre och vet hur de ska spela. Men samtidigt har de tveksamheter i formeringen av laget, kanske p.g.a. en skada. River kommer att gå ut med en hårdhet i spelet.”

Hur ser det då ut för Boca Juniors?

”En ung spelare i Boca Juniors kommer att sticka ut på söndag. Han kommer att vara mycket viktig i matchen. Sen finns det någon skada eller konflikt som kommer ske i Boca Juniors. Korten ser ungefär likadana ut som River med skillnaden att deras var sämre. Jag tror att Boca kommer att få fira.”

Är Luca Langoni må hända ”den unge spelaren” som kommer att sticka ut på söndag?

Han fortsatte med att utveckla mer kring hur det kommer gå för Boca Juniors.

”Jag tror inte att det kommer att börja bra, men det kommer att sluta i firande trots att det var något missöde i början som sedan löste sig. Jag tror att Boca kommer att vara favoriserade. Det börjar dåligt, men slutar bra. Det är mycket troligt att de vinner Superclásicot, det är väldigt positiva kort för dem”.

Ska man tror tarotkorten kommer då alltså Boca Juniors att vinna Superclásicot och mest troligt efter att ha vänt ett underläge. Blir det med andra ord 2-1 till hemmalaget? Luca Langoni avgör?