Rosario Central besegrade Central Córdoba med uddamålet i Santiago del Estero

Den femte omgången av Copa Liga Profesional smygstartade under torsdagen med mötet mellan Central Córdoba och Rosario Central.

Under torsdagskvällen smygstartade den femte omgången av Copa Liga Profesional när Central Córdoba tog emot Rosario Central i Santiago del Estero.

På förhand gällde hemmalaget som knappa favoriter då dom inlett säsongen överraskande bra. Rosario Central å sin sida kom till gårdagens match med en färsk förlust, mot Godoy Cruz, i minnet och ville verkligen ta revansch för detta.

Kily González lag genomförde också en avsevärt bättre match än senast. Mittbacken Facundo Almada satte dit matchens enda mål efter dryga timmen och detta var hans andra mål på två matcher. Denna gång ledde det också till tre fina poäng in på kontot.

Gårdagens seger ledde, dessutom, till att Kily González lag klättrar upp på en slutspelsplats i Grupp B. Central Córdoba å sin sida halkar efter en aning och får ta nya tag i den kommande omgången när man möter Independiente på bortaplan.