Omgångens lag i Copa Liga Profesional: Omgång 3 – ”Var stundtals fenomenal”

Omgång 3 är färdigspelad av Copa Liga Profesional. Därför kommer här omgångens bästa elva.

Blått = omgångens spelare.

Målvakt:

Jose Devecchi. Aldosivi (1)
Kommentar:
Var klockren när Aldosivi bärgade tre poäng borta mot Godoy Cruz. Devecchi räddade sitt Aldosivi, gång på gång, och var en vägg i målet.

Försvarare:

Lautaro Giannetti. Vélez Sarsfield (1)
Kommentar:
Stabil insats mot Independiente och såg till att Vélez kunde hålla nollan intakt. Hade dessutom en passningsprocent på över 81%.

Carlos Izquierdoz. Boca Juniors
Kommentar:
Målskytt när Boca Juniors besegrade Rosario Central med 2-1 på Estadio José Amalfitani. I övrigt gjorde Izquierdoz även en defensivt gedigen insats.

Gastón Suso. Platense (1)
Kommentar:
Planens gigant mot Sarmiento. Satte nästan inte fot fel och stoppade motståndarna, gång på gång, defensivt.

Mittfältare:

Francisco Pizzini. Defensa y Justicia (2)
Kommentar:
Pizzini bara kör just nu. Han öser på framåt och följde upp den fina insatsen, mot Racing, med att göra såväl mål – som assist mot San Lorenzo.

Juan Quintero. River Plate (1)
Kommentar:
Placerad dit öppningsmålet för River Plate mot Newell’s Old Boys och visade återigen vilken oerhörd klass han håller.

Carlos Jonas Alcaraz. Racing Club (1)
Kommentar:
Jag har länge velat att Alcaraz ska få utväxling på sin karriär och det känns som han börjar hitta rätt nu. Är fortfarande bara 19 år gammal – och stod för en fin insats mot Argentinos, vilken han krönte med ett elegant mål.

Carlos Rotondi. Defensa y Justicia (1)
Kommentar:
Precis som Pizzini var Rotondi stundtals fenomenal mot San Lorenzo. Gjorde såväl mål – som spelade fram till Merentiels 2-0-mål.

Anfallaren:

Ijiel Protti. Tigre (1)
Kommentar:
Protti tog sig, gång på gång, förbi på Barracas Centrals vänsterkant och skapade åtskilliga lägen för sitt Tigre. Krönte också matchen med att fastställa slutresultatet till 2-0.

Juan Álvarez. Banfield (1)
Kommentar:
Gjorde en fin insats när Banfield besegrade Gimnasia med 4-0. Bidrog med väldigt mycket offensivt och stod dessutom för ett av målen.

Juan Manuel Cruz. Banfield (1)
Kommentar:
Juan Manuel Cruz börjar visa prov på samma kvalitéer som hans pappa en gång i tiden hade. I mötet med Gimnasia gjorde Cruz såväl mål – som assist och var väldigt livlig offensivt.

Tränare:

Diego Dabove. Banfield (1)
Kommentar:
Har fått ihop Banfield på ett väldigt bra sätt, under inledningen på säsongen, och känslan är att laget kommer att utmana om en slutspelsplats. Dabove lyckades väldigt bra med Argentinos, för några säsonger sedan, och det är en otroligt kompetent tränare.