Argentina och Paraguay delade på poängen i Asunción

Det blev en jämn och tillknäppt tillställning när Argentina och Paraguay spelade en mållös match i Asunción.

VM-kvalet rullar vidare och lagens drömmar om att få spela i nästa års världsmästerskap är mer närvarande än tidigare. Vi börjar närma oss upploppet på kvalspelet och varje poäng kommer att bli essentiell för att nå turneringen i Qatar.

Igår spelade Argentina och Paraguay en tillknäppt, men absolut inte chansfattig, match i Asunción. Båda lagen hade sina chanser till att spräcka målnollan, men ingen lyckades. Istället blev det varsin poäng som gör att Argentina nu är obesegrade i 23 raka matcher.

Matchen som sådan då? Argentina hade som sagt sina chanser, men det kändes aldrig riktigt som att Joaquin Correa lyckades axla den roll som Lautaro Martínez brukar ha i anfallet. Inter-anfallaren missade matchen pga. skadekänning. Ska vi dock vara helt ärliga var det få spelare i Argentina som utmärkte sig offensivt på ett positivt sätt. Messi hade sina problem med att slita sig loss ifrån sina bevakare och Ángel Di María blev på tok för isolerad på sin kant.

För Argentina väntar härnäst Uruguay på söndag i VM-kvalet.

Argentinas startelva: Martínez: Molina, Romero, Otamendi, Acuña: Di María, De Paul, Paredes, Lo Celso: Correa, Messi.