Messi hade show när Argentina krossade Bolivia

Publiken bjöds på en fantastisk match när Argentina krossade Bolivia med 3-0 hemma på Estadio Monumental i Buenos Aires.

Publiken var återigen tillbaka i Argentina under gårdagskvällen. 21,000 åskådare hade samlats på Estadio Monumental i Buenos Aires när hemmalaget skulle försöka ta ny fart efter den avbrutna matchen mot Brasilien i söndags.

Det blev en tillställning som hette duga. Lionel Messi hade stor show och verkade njuta av publikens sånger och glada tillrop. 1-0 tillkom efter en väldigt fin aktion där Messi först tunnlade en försvarare innan han böjde dit ledningsmålet förbi en chanslös Carlos Lampe i bortamålet.

Argentina fortsatte därefter att trycka på och Lautaro Martínez hade en boll i mål som dessvärre blev avvinkat för offside. Samme Martínez var senare inblandad i Messis 2-0-mål där dom båda väggspelade med varandra innan den sistnämnde la in bollen i mål. Även Messi fick ett mål bortdömt för offside innan han kunde sätta dit 3-0, och därmed fullborda sitt hattrick, under slutskedet av matchen.

Scaloni fick många positiva svar under gårdagen och det hela avslutades med att Copa América-pokalen lyftes inför publikens stora jubel. Genom den mörka Buenos Aires-natten hördes ”dale campeón” om och om igen ifrån Monumentals betongläktare. Denna afton hade det mesta när publiken återigen var tillbaka i Argentina och där landslaget vann över Bolivia med 3-0.