Scaloni bekräftar att Musso ersätter Martínez imorgon – trolig startelva

Imorgon möter Argentina Bolivia i VM-kvalet på Estadio Monumental i Buenos Aires och Lionel Scaloni har bekräftat vem som kommer att stå mellan stolparna.

Efter den turbulenta söndagskvällen i Brasilien är det dags för Argentina att ta ny fart imorgon när Bolivia står för motståndet hemma på Estadio Monumental i Buenos Aires.

Premier League-spelarna har rest hem vilket innebär att Scaloni kommer att bli tvingad att göra ett antal förändringar i sin startelva jämför med senast. Vad som står klart är att Juan Musso kommer att ta hand om målvaktströjan i Emiliano Martínezs frånvaro – det bekräftade Lionel Scaloni under onsdagen.

”Juan kommer att stå i mål, men övriga postioner tror jag att jag kommer avvakta till efter dagens träning för att se. Jag kommer att göra några förändringar jämfört med dom som spelade fem minuter mot Brasilien”.

Bocas målvakt, Agustín Rossi, har ersatt Franco Armani i truppen, men annars är det samma spelare som senast i truppen. Mest troligt kommer startelvan att se ut ungefär såhär.

Förmodad startelva för Argentina:Musso: Montiel, Pezzella, Otamendi, Acuña: Di María, De Paul, Paredes, González: Messi, Lautaro Martínez.

**

För motståndet står alltså Bolivia som förlorade senast mot Uruguay med 4-2 och som endast har tagit sex poäng såhär långt in i kvalet. Scaloni poängterade dock, under onsdagen, att det inte kommer att bli någon enkel match imorgon.

”Truppen känns bra. Bolivia känner vi väl till eftersom vi mött dom i kvalet och vi stötte även på dom i Copa América. Det är ett lag som har bollskickliga spelare centralt och framåt och som vill spela en fin fotboll. Det är en svår motståndare och vi kommer inte att ta någonting för givet”.

**

Det kommer att bli publik imorgon. 17,000 biljetter släpptes under måndagen och över 240,000 människor gick in online för att köpa, vilket resulterade i att hemsidan kraschade.

**

Matchen har avspark klockan 01:30, natten mot fredag svensk tid, och kan ses på Viaplay.