Omgångens lag: 4 – ”En otroligt stabil insats”

Omgång 4 är färdigspelad i Argentina och därför kommer här omgångens bästa elva.

Målvakt:

Marcos Díaz. Huracán (1)
Kommentar: Stod för en riktigt fin insats borta mot River Plate och i slutändan innebar det en blytung poäng för Huracán. Ett skönt kvitto för Díaz som annars har haft en ganska kämpig inledning på säsongen.

Försvarare:

Leonardo Godoy. Estudiantes (2)
Kommentar: Var en drivande orsak till Estudiantes seger mot Arsenal, under gårdagen, och ett konstant löpande alternativ på högerkanten. Gjorde ledningsmålet efter timmen spelad.

Lucas Merolla. Huracán (1)
Kommentar: Var otroligt stabil – och följsam mot River Plate. Plockade bort Girotti tämligen effektivt och allt som allt var det en försvarsmässig fullträff.

Fabián Noguera. Estudiantes (1)
Kommentar: Målskytt mot Arsenal och en genomgående stabil insats. Är ganska målfarlig för att vara mittback. Bra på huvudet.

Augusto Schott. Platense (1)
Kommentar: Utlånad ifrån Talleres till Platense och har väl inte, precis som hela laget, haft någon vidare inledning på säsongen. Poängen i helgen mot Independiente var dock stärkande – och Schotts fullträff till 1-0 karaktärsstärkande.

Mittfältare:

Ramiro Enrique. Banfield (1)
Kommentar: 20-åringen gjorde en gedig insats borta mot San Lorenzo och krönte dagsverket med ett kvitteringsmål. Är son till VM-guldmedaljören ifrån 1986, Héctor Enrique.

Gastón Lodico. Aldosivi (1)
Kommentar: Dubbel målgörare när Aldosivi tog en tung seger borta mot Rosario Central under gårdagen.

Giuliano Galoppo. Banfield (1)
Kommentar: Har inte varit lika framträdande såhär långt in på säsongen, som tidigare år, men är ändå en viktig pjäs för Banfield. Stod för en exemplarisk insats mot San Lorenzo där han dels vann boll – men också distribuerade den vidare på ett elegant sätt.

Jorge Rodríguez. Estudiantes (1)
Kommentar: Vann väldigt mycket boll centralt för Estudiantes, i segermötet med Arsenal, och var en drivande del i maskineriet som drog igång under den andra halvleken. Visade upp dom kvalitéerna som gjorde att Estudiantes värvade honom ifrån Banfield i vintras.

Anfallare:

Nicolás ”Uvita” Fernández. San Lorenzo (1)
Kommentar: Målskytt i helgen igen och en av San Lorenzos bästa spelare såhär långt in på säsongen.

Walter Bou. Defensa y Justicia (1)
Kommentar: Var en stor del i Defensa y Justicias vändning mot Gimnasia i söndags. Gjorde själv kvitteringen, men var också högst inblandad i dom andra målen.

Tränare:

Sebastián Beccacece. Defensa y Justicia (1)
Kommentar: Defensa y Justicia såg ut att gå en ny tung förlust till mötes när Gimnasia gick upp till en 2-0-ledning under söndagens möte mellan lagen. Men med några genomtänkta byten lyckades hemmalaget vända på steken och på tilläggstid satte en av dessa, Rodrigo Contreras, dit segermålet. Kanske blev dom tre poängen också en vändpunkt på hela säsongen?