Argentina besegrade Egypten

Argentina tog en livsnödvändig seger mot Egypten, i dom olympiska spelen, under söndagsmorgonen.

Efter premiärförlusten mot Australien var Argentina piskade att vinna när man ställdes mot Egypten under söndagsmorgonen i dom olympiska spelen.

Fernando Batista gjorde några förändringar i startelvan, jämfört med senast, och försökte med dessa blåsa nytt liv i sitt lag. Den första halvleken bjöd inte på särskilt mycket bortsett ifrån Adolfo Gaichs stolpträff efter fem minuters spel.

Istället kom matchens enda mål efter att Facundo Medina kommit först på en retur i straffområdet och skickat dit segermålet. Den f.d. Talleres-spelaren är hyfsat målfarlig för att vara mittback och gav med sitt mål Argentina nytt hopp om avancemang. Dock kommer det att bli allt annat än en enkel uppgift.

I sista gruppspelsmatchen ställs nämligen Argentina mot Spanien och dessa besegrade Australien, under söndagen, vilket gör att Argentina, med största sannolikhet, måste vinna den avslutande matchen för att ta sig vidare ifrån gruppen. Men så länge det finns en chabs ska man såklart hålla hoppets låga brinnande.

Mötet med Spanien spelas på onsdag klockan 13:00.