Spelarbetyg efter segern mot Bolivia

Argentina besegrade Bolivia med 4-1 under gårdagskvällen i den sista gruppspelsmatchen av sommarens Copa América. Här kommer betygen på spelarnas prestationer.

Ifrån skala 1-10.

Franco Armani. 5.
Kommentar: Hade i stort sett inget att göra bortsett ifrån målet han släppte in. Gjorde två ingripande i den första halvleken som var stabila.

Gonzalo Montiel. 7.
Kommentar: Stabil match bakåt och fanns, hela tiden, som ett alternativ framåt. Var delvis involverad i såväl 1-0 som 4-1-målet.

Germán Pezzella. 6.
Kommentar: Stabil insats, men var inte riktigt med på noterna vid Bolivias mål – precis som hela backlinjen inte var. Andra matchen ifrån start i sommarens mästerskap.

Lisandro Martínez. 6.
Kommentar: Precis som Pezzella gjorde Martínez en stabil insats. Kunde dock inte förhindra Bolivias mål.

Marcos Acuña. 7.5.
Kommentar: Jag tycker att Acuña är bättre än Tagliafico just nu och Argentina fungerar bättre med honom i laget än med Ajax-försvararen. Bör få fortsatt förtroende i åttondelsfinalen mot Ecuador.

Guido Rodríguez. 6.
Kommentar: Fördelade – och vann bollar centralt på ett föredömligt sätt.

Exequiel Palacios. 7.
Kommentar: Delaktig offensivt och slog flera fina – och öppnande passningar. En av hans bättre insatser i landslaget.

Ángel Correa. 7.
Kommentar: Stod för en fin insats på kanten, även om han drog sig inåt i banan vid ett flertal tillfällen. Bidrog med flera farliga inspel och var delaktig i väldigt mycket offensivt. Ersattes av Lo Celso i den andra halvleken.

Papu Gómez. 8.
Kommentar: Startade för andra matchen i följd och gjorde en väldigt fin insats. Skapade oreda redan ifrån början och satte dessutom matchens första mål. Var sedan inblandad i straffen som Messi sköt in till 2-0.

Lionel Messi. 9
Kommentar: Två mål och en assist i sin 148:e landskamp. Svårt att klaga på en sådan insats och omöjligt att inte lyfta fram Messi som lagets tveklöst viktigaste spelare.

Sergio Agüero. 5.
Kommentar: Bättre match än senast, men fortfarande långtifrån sin högstanivå. Byttes ut mot Lautaro Martínez i den andra halvleken.

Julián Álvarez. 5.
Kommentar: Hoppade in efter halvtid och gjorde ett piggt inhopp. Hann också med, precis som dom flesta, att testa Lampe i Bolivias målbur.

Lautaro Martínez. 6.
Kommentar: Mycket bra inhopp som kröntes med ett mål. Kändes säkerligen skönt med tanke på hur inledningen varit på årets turnering för Inter-anfallaren.

Giovani Lo Celso. 5.
Kommentar: Ganska osynlig när han kom in och inte alls så rörlig som vi är vana vid att se honom.

Leandro Paredes. 6.
Kommentar: Kom in, vann boll och slog några väldigt fina passningar. Alltid en positiv injektion till laget oavsett om han startar (vilket han oftast gör) eller hoppar in.

Nicolás Domínguez. 5.
Kommentar: Gjorde det han skulle göra, men var kanske lite för bakåtsittande och kunde tagit för sig mer.