Spelarbetyg efter segern mot Paraguay

Argentina besegrade Paraguay under gårdagen och är klara för kvartsfinal i årets Copa América. Här kommer betygen på spelarnas prestationer.

Ifrån skala 1-10.

Emiliano Martínez. 6.
Kommentar: Testades egentligen inte en enda gång av Paraguays anfallare. Visade dock återigen upp en enorm trygghet i höjdspelet.

Nahuel Molina. 7.
Kommentar: Molina stod för en väldigt fin insats. Fick den inte så angenäma uppgiften att bevaka den ständigt löpande Miguel Almirón, men gjorde det väldigt bra.

Cristian Romero. 7.
Kommentar: Trygg, stabil och positionssäker. Raderade ut Ávalos helt ur matchbilden.

Germán Pezzella. 5.
Kommentar: Hade lite problem med positionsspelet i början, men bättrade sig allt eftersom.

Nicolás Tagliafico. 5.
Kommentar: Tagliafico hade också vissa problem under inledningen av matchen och jag hade önskat lite mer involvering i det offensiva spelet.

Guido Rodríguez. 5.
Kommentar: Stod inte alls för en lika gedigen insats som mot Uruguay, men ändå godkänt. Hade svårt med sammarbete med Paredes.

Leandro Paredes. 5.
Kommentar: Fördelade bollar på ett bra sätt och har fina kvalitéer i det mesta som rör det offensiva spelet. Kändes dock inte helt kompatibel med Rodríguez och den tidiga varningen hämmade honom en hel del.

Ángel Di María. 8.
Kommentar: Bäst i det argentinska laget och hjärnan bakom ledningsmålet. Följde upp dom fina inhoppen mot Chile och Uruguay med en väldigt gedigen insats ifrån start under gårdagen. Blir svår att peta framöver.

Di María gjorde en fin insats i gårdagens match mot Paraguay.

Lionel Messi. 6.
Kommentar: Var absolut inte dålig på något sätt, men såg stundtals trött och energilös ut. Behöver förmodligen vila mot Bolivia och jag hoppas att Scaloni ger honom det.

Papu Gómez. 7.
Kommentar: Segerskytt och ständigt ett orosmoln framåt. Skönt för honom att äntligen få starta en landskamp under Scaloni.

Sergio Agüero. 4.
Kommentar: Det blev ganska uppenbart, under gårdagen, att Agüero är långtifrån att vara en startspelare för Argentina just nu. Fysiskt är han inte i närheten av det vi är vana vid att se. Såg långsam och trött ut redan ifrån starten av matchen.

Joaquin Correa. 5.
Kommentar: Helt okej inhopp ifrån Correa som alltid bidrar med löpningar.

Rodrigo De Paul. 5.
Kommentar: Gav lite ny – och välbehövlig energi till mittfältet när han kom in i den andra halvleken.

Nicolás Domínguez.
Kommentar: Spelade för kort tid för att kunna betygsättas och kom främst in i slutet för att stänga igen butiken.

Angel Correa.
Kommentar: Spelade för kort tid för att hinna med något nämnvärt.