Omgångens lag: 15 – Säsongens sista

Semifinalerna är färdigspelade och vi har två finallag klara i Racing Club och Colón. Därför kommer här säsongens allra sista ”omgångens lag”. 

Målvakt:

Gastón Gómez. Racing Club (1)
Kommentar: Stor hjälte i straffläggningen där han räddade Pulpo Gonzálezs straff och därmed hjälpte Racing att säkra en finalplats. Ersatte Arias på ett fint sätt när förstemålvakten nu är iväg med det chilenska landslaget. 

Försvarare:

Nicolás Capaldo. Boca Juniors (1)
Kommentar: En av få spelare i Boca som var godkända i gårdagens semifinal mot Racing. Deltog mycket i det offensiva spelet och var hyfsat nära att peta in en boll under den andra halvleken. 

Facundo Garcés. Colón (1)
Kommentar: Stod för en solid försvarsinsats mot Independiente och såg till att Colón kunde hålla nollan. 

Rafael Delgado. Colón (2)
Kommentar: Delgado har varit en stabil utpost i mittförsvaret under hela säsongen för Colóns vidkommande. Gårdagens möte med Independiente var inget undantag. 

Leonardo Sigali. Racing Club (2)
Kommentar: Sigali gjorde en bra insats mot Boca Juniors och såg till att deras anfallare hölls på behörigt avstånd. 

Mittfältare:

Alexis Castro. Colón (3)
Kommentar: Castro har varit en av säsongens bästa mittfältare och igår var han återigen framträdande för Colóns del. Slog bl.a. assisten till Pierottis 2-0-mål. 

Leonel Miranda. Racing Club (1)
Kommentar: Jag har klankat ner en del på Leonel Miranda, under säsongens gång, men igår stod han för en fin insats mot Boca Juniors. 

Federico Lértola. Colón (1)
Kommentar: Styrde spelet på ett fint sätt ifrån sin mittfältsposition med vägvinnande passningar och fina manövreringar. 

Anfallare:

Santiago Pierotti. Colón (1)
Kommentar: Pierotti hoppade in och avgjorde mot Independiente med sitt 2-0-mål. Detta var 20-åringens andra mål för säsongen. 

Luis Pulga Rodríguez. Colón (3)
Kommentar: Är förmodligen den mest värdefulla spelaren i hela ligan den här säsongen. Pulga bär sitt Colón på sina axlar och igår gjorde han återigen mål när han rullade ditt 1-0 ifrån straffpunkten. 

Enzo Copetti. Racing Club (2)
Kommentar: Copetti är otroligt nyttig i anfallsspelet för sitt Racing. Sliter enormt mycket och bidrar även med mål. Igår slog han in den sista, och avgörande, straffen mot Boca Juniors. 

Tränare:

Eduardo Domínguez. Colón (4)
Kommentar: Säsongens mest framträdande tränare då han gjort sitt Colón till ett vinnande lag. Imponerar med sin mångsidighet och förmåga att krama ur det bästa ur samtliga spelare.