Lionel Scaloni presenterar sin trupp till VM-kvalet

Argentinas förbundskapten, Lionel Scaloni, har presenterat sin VM-kvaltrupp till mötena med Chile och Colombia i juni.

Det är snart dags för Copa América – 13 juni – men innan dessa ska Argentina spela två stycken VM-kvalmatcher mot Chile och Colombia.

Under söndagen presenterade förbundskaptenen Lionel Scaloni den trupp, med spelare som spelar utanför Argentinas gränser, till VM-kvalet. Truppen kommer, med andra ord, eventuellt att kompletteras av spelare ifrån den inhemska ligan lite längre fram.

Kollar man på gårdagens trupp, som är en indirekt försmak av vad som väntar i Copa América, slås man av att många rutinerade spelare är med. Sergio Agüero har, som bekant, kommit tillbaka ifrån sin skada i Manchester City och finns därför återigen med i förbundskaptenens tankebanor. Dessutom får en spelare som Norwichs Emiliano Buendía plats.

VM-kvalet spelas den 3:e och 8:e juni för Argentinas del. Här är truppen i sin helhet: