Ángel Romero: ”Dribbla är vår grej”

Det blev stökigt i slutet av matchen mellan San Lorenzo och Rosario Central.

I slutskedet av fredagens möte mellan San Lorenzo och Rosario Central utbröt tumult mellan spelarna. Allt började med att Ángel Romero blev kapad, onödigt hårt, och därefter flippade det mest ut. Två spelare i Central blev utvisade, och flera fick syna det gula kortet i båda lagen, innan matchen kunde dra igång igen.

När den väl gjorde det satte Ángel Romero dit 2-0 och spiken i kistan för San Lorenzos del som därmed bärgade sin andra raka seger i ligaspelet.

”Vi (han och brodern Óscar) försöker göra vårt bästa i samtliga matcher som vi får spela. Alla i truppen vill såklart spela och vara med. Idag var det min tur och jag fick möjligheten att visa vad jag går för. Vi lyckades bärga en viktig seger”.

Angående tumultet i slutet menade Ángel att han och brorsan gillar att dribbla, något som andra lag i Argentina kanske inte är vana vid och därför blir förbannade.

”Vårt stil är att dribbla och göra vår grej. I Argentina ser man inte så mycket av det. Vi försöker göra vår grej, det är det som gör att det går bra för oss och därför kommer vi alltid att göra det. Vi försöker vara koncentrerade i 90 minuter och inte hamna i bråk på planen med motspelarna”.