Copa Argentina: Talleres och Defensa vidare

Under natten mot onsdagen spelades två stycken matcher i Copa Argentina. Såväl Talleres som Defensa y Justicia tog sig vidare till nästa runda. 

Copa Argentina fortsätter att rulla på och under natten mot onsdagen spelades två stycken matcher. Först ut var Talleres som tog sig an Primera Nacional-laget Atlético Rafaela. 

Matchen som sådan var ingen höjdare och slutade också mållös. Istället blev det straffar som fick avgöra där Talleres var snäppet skarpare än sina motståndare. Dock var det ganska ironiskt när båda lagen missade tre raka straffar, vardera, i mitten på straffläggningen. 

I den andra matchen mötte Defensa y Justicia även dom ett lag ifrån Primera Nacional. Estudiantes de Buenos Aires stod för motståndet och det var ett drömmål ifrån Walter Bou som blev matchens enda fullträff och skickade Beccaceces manskap vidare. 

**

Talleres tar sig an Vélez Sarsfield i den kommande omgången medan Defensa y Justicia ska försöka rubba San Lorenzo.