Spänt i San Lorenzo efter storförlusten mot Central Córdoba

Efter brakförlusten mot Central Córdoba under helgen som var är stämningen spänd i San Lorenzo. I anslutning till klubbens träningsanläggning hängdes under tisdagen upp flera banderoller som riktades mot ledningen och spelartruppen.

San Lorenzos storförlust mot Central Córdoba i helgen med hela 4-0 skapade rubriker i Argentina. Efter att ha vunnit premiären mot Arsenal har nu Diego Daboves manskap förlorat två raka matcher mot Colón och nu senast Central Córdoba. Dessutom har man gått mållösa i båda matcherna.

Men detta är bara toppen på isberget. Flera säsonger av usla resultat har nu byggts upp till en enorm frustration bland storklubbens supportrar och några av dom valde att visa sitt missnöje på tisdagen. I anslutning till träningsanläggningen hängdes flera banderoller upp med budskap – och kritik som riktades mot klubbledningen och spelartruppen. Bland annat gick det att läsa följande;

”Usla spelare, detta är San Lorenzo”.
”Tinelli(presidenten) och Moretti, svik inte San Lorenzo med värdelösa affärer”
”Slut med legoknektar och mediokra spelare”

Till helgen möter San Lorenzo ärkerivalen Huracán i ett derby. Allt annat än seger kommer att vara oacceptabelt och pressen ökar allt mer på den nye huvudtränaren Diego Dabove. Lägg därtill att man dessutom ska kvala till Copa Libertadores under den kommande veckan och man inser plötsligt att det kan bli många sömnlösa nätter framöver.