Omgångens lag: 1

Preimäromgången är färdigspelad och därför kommer här säsongens första omgångens lag.

Målvakt:

Mariano Andújar. Estudiantes (1)
Kommentar: Stod för flera matchavgörande räddningar mot River Plate i söndags. Andújar är fortfarande en väldigt duktig – och stabil målvakt. 

Försvarare:

Fabián Noguera. Estudiantes (1)
Kommentar: Något oväntad segerorganisatör mot River Plate och en genomgående stabil insats defensivt. 

Germán Guiffrey. Gimansia (1)
Kommentar: En av dom spelarna som stack ut lite extra mot Boca Juniors i helgen där Gimnasia var nära att få med sig samtliga tre poäng. Stod själv för kvitteringsmålet till 1-1. 

Bruno Pittón. San Lorenzo (1)
Kommentar: Pittón är nästan löjligt målfarlig för att vara vänsterback och i helgen höll han sig framme igen när San Lorenzo tog tre poäng mot Arsenal. 

Mittfältare:

Pedro de la Vega. Lanús (1)
Kommentar: Speldirigenten på Lanús mittfält. Styrde och ställde under segermötet med Independiente på måndagskvällen. 

Francisco Pizzini. Defensa y Justicia (1)
Kommentar: Pizzini har blivit en notorisk framspelare och helgens möte med Huracán var inget undantag. Stod för båda assisten till Walter Bous dubbla mål under den första halvleken. 

Brahian Alemán. Gimnasia (1)
Kommentar: Förmodligen bäst på plan i Gimnasia möte med Boca Juniors på La Bombonera. Skapade ständigt oreda för Bocas försvar med sina offensiva löpningar och gjorde själv 2-1-målet för Gimnasia. 

Giuliano Galoppo. Banfield (1)
Kommentar: Var ett av dom största utropstecknen under Copa Diego Maradona och fortsatte på samma sätt i premiären mot Racing Club. Krönte en fin insats med att sätta spiken i kistan till 2-0. 

Edwin Cardona. Boca Juniors (1)
Kommentar: När Boca som lag inte riktigt fungerar sticker allt som oftast Edwin Cardona ut ifrån mängden. I söndags räddade han en poäng till sitt Boca med en elegant frispark i slutet av matchen. 

Anfallare:

Lucas Gamba. Rosario Central (1)
Kommentar: Gamba visade sin klass mot Argentinos och var inblandad i det mesta som skedde offensivt. Gjorde dessutom 2-0-målet efter att ha löpt sig fri ifrån Argentinos backlinje.

Walter Bou. Defensa y Jusitica (1)
Kommentar: Den enda spelare som gjorde mer än ett mål under helgens premiäromgång. Båda målen kom inom loppet av några minuter i den första halvleken mot Huracán. 

Tränare:

Ricardo Zielinski. Estudiantes (1)
Kommentar:
I helgen gjorde Zielinski det igen, han besegrade River Plate. En otroligt underskattad tränare som säkerligen kan få ordning på Estudiantes vad det lider.