Talleres jagar återigen Troyansky

Precis som under dom senaste transferfönstrena jagar Talleres Unións anfallare Franco Troyansky även denna vinter.

Alexander Medina är väldigt intresserad av att spetsa till sin offensiv inför den kommande säsongen. Talleres ska, som bekant, spela såväl ligaspel, som Copa Sudamericana och den inhemska cupen. Därmed krävs en bredare trupp än den man hade under hösten.

En spelare som ofta återkommer när det pratas om rykten till Talleres är Unións anfallare Franco Troyansky. Anfallaren har länge varit en spelare som Córdobaklubben haft sina ögon på och nu hoppas Talleres att man ska lyckas övertala Santa Fe-klubben.

Talleres ska ha lagt ett bud på 1,500,000 dollar för 80% av spelaren. Dock ska Unión bara vara intresserade av att sälja 50% och därför står förhandlingarna just nu stilla.

Det finns fler intressänter för den 23-årige anfallaren där bl.a. Racing ska vara en av dessa samt paraguayanska Libertad och några icke nämnda klubbar i Europa och Mexiko.

Troyansky gjorde tre mål för Unión under höstens Copa Diego Maradona.

**

Samtidigt som Talleres jagar förstärkningar tyder det mesta på att man kommer tappa Tomás Pochettino till MLS. Mittfältaren var en av lagets bästa spelare under fjolårssäsongen och sägs vara nära Austin FC.

Därutöver rycker Boca Juniors i ytterbacken Nahuel Tenaglia. Spelaren själv drömmer om att spela för storklubben och därför känns en övergång inte omöjlig på något sätt. Talleres och Boca har dessutom en bra relation – och historia av genomförda övergångar dom senaste säsongerna.