Dubbla nyförvärv på väg till San Lorenzo

Efter värvningen av försvarare Diego Braghieri är San Lorenzo väldigt nära att göra klart med ytterligare två nyförvärv.

Diego Dabove är i full gång med att forma sitt San Lorenzo och ett led i detta är att säkra några nya pjäser till storklubben. I förra veckan presenterades Diego Braghieri, som närmast kommer ifrån spel med colombianska Atlético Nacional, och nu närmar man sig ytterligare två nyförvärv. 

Först och främst ska det handla om Godoy Cruzs mittfältare, Jalil Elías, som Dabove känner väl till efter sin epok i Mendozaklubben. Elías väntas anlända till Buenos Aires under morgondagen och därefter skriva på ett kontrakt med storklubben. 

Nästan värvning ser, av allt att döma, ut att bli Lucas Melano. Anfallaren har kontrakt med Atlético Tucumán till slutet av december, men klubbarna ska ha kommit till en överenskommelse där Melanos kontrakt sägs upp i förtid mot kompensationen att Tucumán får låna in mittbacken Santiago Vergini som inte har någon framtid i San Lorenzo.

Melano var en av dom mer framstående spelarna för Tucumán under inledningen av Copa Diego Maradona i höstas och besitter stora offensiva kvalitéer. Melano har tidigare spelat för Belgrano, Lanús och Estudiantes i Argentina, men även för Portland Timbers i MLS.