Gabriel Heinze värvar ytterligare en argentinare till Atlanta

Gabriel Heinze har börjat forma sitt Atlanta United i MLS och ett led i detta är uppenbarligen att värva ett antal argentinare. Efter Lisandro López övergång är nu ytterligare en spelare ifrån Liga Profesional klar för MLS-klubben.

Denna gång handlar det om Argentinos Juniors 19-årige mittfältare Franco Ibarra. Talangen fick en hel del speltid under den föregående säsongen i Copa Diego Maradona och har hunnit visa upp att han är en väldigt spännande spelare. Nu väntar ett nytt äventyr i MLS och Ibarra själv verkar mer än nöjd med övergången.

”Jag är väldigt glad över denna möjlighet som jag fått i Atlanta United. Den har kommit ifrån hårt arbete, men jag kommer såklart att sakna Argentina och min familj. Men det är sådana här möjligheter som man växer av och utvecklas”.

Övergångssumman sägs landa på 3,000,000 dollar och i Atlanta får han sällskap av en rad landsmän. Förutom Lisandro López finns här sedan tidigare Ezequiel Barco, Franco Escobar, Fernando Meza, Eric Remedi och Marcelino Moreno.