San Lorenzos första nyförvärv för säsongen: ”Tackade ja direkt”

San Lorenzos första nyförvärv inför den kommande säsongen är på plats. Diego Braghieri pratade under tordagen kring sina känslor över att vara tillbaka i den argentinska fotbollen igen.

Diego Braghieri har tidigare spelat för Rosario Central, Lanús och Arsenal Sarandí i Argentina. Nu är den 33-årige mittbacken klar för San Lorenzo och kommer närmast ifrån spel med den colombianske storklubben Atlético Nacional.

”Jag är glad över att kunna återvända hem. Det har varit mer än 1 år nu som jag inte kunnat detta och därför är jag mycket glad över att återigen få promenera på bekant mark och såklart för denna chans som nu kunde bli verklighet”.

Att nu få tillhöra en av landets fem största klubbar är såklart också något som motiverar Braghieri.

”Jag är väl medveten om var någonstans det är jag ska spela och jag förväntar mig att jag ska kunna ge maximalt, precis som jag gjort under hela mina karriär, för ytterligare en tröja och nu dessutom för en storklubb. När dom sa att San Lorenzo var intresserade så tackade jag ja direkt och här är vi nu. Förhoppningsvis blir saker och ting positiva”.