Hur löst hänger egentligen Mariano Soso? – petar Óscar Romero

Pressen ökar på San Lorenzos tränaren Mariano Soso – hur löst hänger han egentligen?

Det är svårt att gradera San Lorenzos säsong såhär långt. Man har inte varit genomusla på något sätt och inledningen på turneringen såg lovande ut. Men under gruppspel nummer 2 har prestationerna dippat ordentligt och inte alls varit tillfredställande. Till följd av detta är huvudtränaren Mariano Soso pressad inför avslutningen mot Banfield – detta trots att matchen i sig inte har någon betydelse för San Lorenzos avslutning. 

Som ett led i detta försöker tränaren att sätta ihop det mest slagkraftiga laget inför avslutningen mot ett Banfield, som leder gruppen och siktar på att nå den ena finalplatsen. Enligt uppgifter i Argentina kommer tränaren att peta Óscar Romero i startelvan. Detta eftersom Soso inte alls är nöjd med paraguayanens senaste prestationer. På hans plats kommer istället den unge talangen Matías Palacios att spela. I övrigt har San Lorenzo fortfarande en del problem med Corona i sin trupp. 

Lucas Menossi saknas alltjämt och detsamma gäller Bruno Pittón som ska ha haft kontakt med någon som testats positivt för COVID-19 och därför, av säkerhetssjälv, har man isolerat försvararen. Detta gör att Gabriel Rojas kommer ta hand om vänsterbacksplatsen, samtidigt som Gino Peruzzi verkar kliva in som högerback. Franco Di Santo saknas återigen i anfallet och därför fortsätter Peralta Bauer, precis som mot Gimnasia.

Förmodad startelva för San Lorenzo: Monetti: Peruzzi, Gattoni, Donatti, Rojas: Sabella, Ramírez, Palacios: Fernández, Ángel Romero, Peralta Bauer.