Omgångens lag: 10

Omgång 4 av det andra gruppspelet – jag räknar det som omgång 10 – av Copa Diego Maradona är färdigspelad och därför kommer här omgångens lag.

Målvakt: 

Jorge Broun. Gimnasia (1)
Kommentar: Stod för flera matchavgörande räddningar mot San Lorenzo som i slutändan renderade i tre poäng för Gimnasia. Broun är en stor ledarfigur som faktiskt ryktades till Boca Juniors så sent som i somras. 

Försvarare: 

Emmanuel Mas. Boca Juniors (1)
Kommentar: Mas har fått varierande med speltid under hösten, men i derbyt mot River fanns han med och gjorde en väldigt fin insats. Hans framspelning till Ábilas öppningsmål höll högsta klass. 

Joaquin Laso. Rosario Central (1)
Kommentar: Gjorde öppningsmålet för Central mot Defensa y Justicia och var genomgående en klippa på planen. 

Gonzalo Montiel. River Plate (2)
Kommentar: Montiel är förmodligen seriens bästa försvarare och är även farlig offensivt. Slår ofta assist till Rivers målskyttar och under helgens möte med Boca stod han för en elegant passning till Girottis kvitteringsmål. 

Mittfältare: 

Giuliano Galoppo. Banfield (2)
Kommentar: Ett av höstens största utropstecken i den argentinska högstadivisionen. 21-åringen har varit enormt betydelsefull för Banfield och stått för flera viktiga mål. I måndags stod han för ett av målen i förlustmatchen mot Talleres. 

Lucas Romero. Independiente (1)
Kommentar: Independientes har det riktigt jobbigt just nu och förlusten mot Arsenal i helgen var en tung sådan. Lucas Romero var en av få ljusglimtar med dubbla assist och ett mål. 

Tomás Pochettino. Talleres (3)
Kommentar: Pochettino har utvecklats till en gigant på Talleres mittfält och stod för ett av målen mot Banfield i måndags. Dessvärre utgick han skadad under den andra halvleken, men det verkar inte vara någon större fara för mittfältaren som väntas starta mot Colón till helgen. 

Ramiro Luna. Arsenal (1)
Kommentar: Planens bästa spelare mot Independiente med sina dubbla mål, varav ett var segermålet. 

Emiliano Vecchio. Rosario Central (2)
Kommentar: Vecchios återkomst till Central har varit väldigt positiv under hösten och mittfältaren har tagit på sig en ledarroll i Rosarioklubben. I helgen var han återigen en frontfigur när Central besegrade Defensa y Justicia med 3-0 på hemmaplan. Vecchio stod för ett av målen och passade fram till ytterligare ett. Dessvärre skadade han sig och kommer missa avslutningen av Copa Diego Maradona. 

Anfallare: 

Diego Valoyes. Talleres (2)
Kommentar: Omgångens spelare hittar vi i Talleres och då i form av Diego Valoyes. Colombianen var planens gigant mot Banfield där han första assisterade till dom första två målen och sedan tryckte dit det sista, och avgörande, på egen hand. Har vuxit något enormt under höstens ligaspel och gått ifrån att vara en duglig anfallare till att vara en av seriens mest spännande. 

Pulga Rodríguez. Colón (3)
Kommentar: Pulga Rodríguez är vid 35-års ålder fortfarande en enormt stor sevärdhet inom den argentinska fotbollen och gårdagens öppningsmål, mot hans f.d. klubb Tucumán, var en delikatess som fick det att vattnas i munnen på alla som såg matchen. Leder skytteligan på sina sex mål och håller fortfarande en otrolig klass. 

Tränare: 

Alexander Medina. Talleres (2)
Kommentar: Ihop med Banfields Javier Sanguinetti anser jag att Alexander Medina är säsongens tränare. Har fått ihop Talleres på ett väldigt fint sätt och inför den avslutande omgången lever drömmen om en finalplats vidare.