Ett Coronastukat San Lorenzo jagar seger mot Gimnasia

San Lorenzo jagar tre poäng i afton mot Gimnasia för att hoppet om en finalplats inte ska slockna helt.

Det är ett Coronastukat San Lorenzo som drabbar samman med Gimnasia under måndagskvällen. Inte mindre än 8 spelare har testats positivt för Coronaviruset under den senaste veckan, samtidigt som ytterligare två stycken i staben också har drabbats.

Med detta i bagaget ska Mariano Soso försöka formera ihop ett slagkraftigt lag och dom största problemen återfinns i backlinjen. Salazar är avstängd och hans naturliga ersättare, till höger i backlinjen, är Francisco Flores som är en av dom som drabbats av COVID-19. Därför ser Arias ut att ta denna plats.

I anfallet kommer förmodligen Peralta Bauer in eftersom Franco Di Santo saknas av samma anledning som Flores.

San Lorenzo behöver vinna för att inte hoppet om en eventuell finalplats ska släckas helt. Det kan den visserligen ändå göras, två timmar senare, då gruppettan Banfield möter Talleres på bortaplan.

Förmodad startelva för San Lorenzo: Monetti: Arias, Gattoni, Donatti, Pittón: Romero, Rodríguez, Ramírez: Romero, Peralta Bauer, Fernández.

Förmodad startelva för Gimnasia: Broun: Morales, Palazzo, Guiffrey, Melluso: Ayala, Mancilla: Ramírez, Pérez García, Mirando: Contín.

Avspark i afton klockan 23:20.