Melgarejo nöjd efter att ha avgjort mot Boca: ”Det är ett enormt första steg”

Lorenzo Melgarejo blev den store matchvinnaren i gårdagens möte med Boca Juniors och det var en nöjd matchvinnare som pratade med pressen efteråt. 

Paraguayanen gjorde comeback i startelvan efter att ha missat två matcher pga. en smäll som han fick mot Arsenal Sarandí. Innan dess var Melgarejo borta i ytterligare ett gäng matcher pga. en sträckning. Gårdagens återkomst blev en lyckad sådan och mittfältaren blev stor matchvinnare med matchens enda mål efter 60 spelade minuter.

”På ett personligt plan känner jag mig väldigt nöjd över matchen och hur vi genomförde den. Det är ett enormt första steg mot en svår motståndare. Det återstår en returmatch, men vi går för att vinna allt”. 

Melgarejo menade också att hans Racing dominerade den första halvleken innan Boca tog över en aning, spelmässigt, under dom sista 45 minuterna.

”I början dominerade vi nästan hela den första halvleken. Sen pressade dom ner oss en aning i den andra, men sen kom vårt segermål och detta är ett första perfekt steg. Det gick som vi hade hoppats på då vi lyckades vinna på hemmaplan”.