Lisandro López: ”Vi kommer med mycket energi och hunger”

Lisandro López ser fram emot dubbelmötet med Boca Juniors i Copa Libertadores och menar att Racing kommer väl förbereda inför drabbning. 

Lagkaptenen Lisandro López drömmer om att vinna ytterligare något stort med Racing Club innan han lägger skorna på hyllan. Inför dubbelmötet med Boca Juniors menar anfallsveteranen att stämningen är på topp i storklubben.

”Vi kommer väl förbereda, med mycket energi och hunger. Med en dröm framför oss som pushar oss. Det finns fortfarande saker som vi måste förbättra, men vi har en tydlig idé som vi har lyckats hålla oss fast vid. Vi har inte varit tillräckligt effektiva, vi sätter inte dom chanserna som vi skapat”. 

Angående motståndet menar Lisandro att det alltid är speciellt att möta ett lag ifrån samma land i Copa Libertadores.

”Det är alltid speciellt att möta ett lag ifrån samma land. Boca är ett mycket bra lag, som vet hur man ska spela i dessa typer av matcher och har mycket erfarenhet. Där är många bra spelare framåt som kan göra skillnad. Vi har försökt att studera dom och ta dom försiktighetsåtgärder som krävs”. 

Annars menar Lisandro López att River och Flamengo, som Racing slog ut i förra rundan, var dom största favoriterna att vinna turneringen från början. 

”Den matchen gav oss den internationella erfarenheten som alla hela tiden säger att vi saknar. Det är den typen av matcher som hjälpt oss att växa”.