Nytt Coronafall i River inför morgondagens möte med Argentinos Juniors

River Plate har drabbats av ett Coronafall i truppen inför morgondagens möte med Argentinos Juniors.

Denna gång handlar det om den 21-årige mittbacken Augusto Aguirre som smittats med COVID-19. River Plate meddelar, via sina sociala medier, att spelaren kommer att hållas isolerad under en tid framöver och därmed kommer inte mittbacken att finnas med i morgondagens möte med Argentinos Juniors.

Det kommer inte heller Enzo Pérez att göra, då han smittades under den föregående veckan samtidigt som två anställda inom klubben. Gallardo väntas göra ett antal förändringar jämfört med torsdagens möte mot Club Nacional och det är högst troligt att några ynglingar får chansen i startelvan.

Mycket tyder på att Benjamín Rollheiser, Santiago Sosa och Federico Girotti startar och att Enrique Bologna kommer att ställa sig mellan stolparna.

Förmodad startelva för River Plate: Bologna: Moreira, Rojas, Pinola, Casco: Rollheiser, Zuculini, Sosa: Álvarez, Pratto, Girotti.