Omgångens lag: 6

Omgång 6 av Copa Diego Maradona är färdigspelad. Här är omgångens bästa elva.

Målvakt:

Matías Borgogno. Vélez Sarfield (1) Kommentar: Var förmodligen den enda i Vélez Sarsfield som kunde gå av planen med huvudet högt efter mötet med Patronato i helgen. Stod för flera matchavgörande räddningar. 

Försvarare:

Enzo Díaz. Talleres (1) Kommentar: Spelar man i Talleres, eller för den delen i någon annan klubb i Argentinas inland, då hamnar man lätt i skymundan trots att man gör väldigt bra prestationer. Enzo Díaz har varit genomgående bra för Talleres såhär långt och förtjänar en plats i denna elvan. 

Gonzalo Asis. Independiente (1) Kommentar: Stod för en fin insats när Independiente besegrade Defensa y Justicia med 1–0. Stabil såväl offensivt som defensivt. 

Paolo Goltz. Gimnasia (1) Kommentar: Mittbacksgeneralen i Gimnasia som hamnat lite i skymundan då Coronel presterat så pass bra som han gjort. Gjorde en fin insats i helgen mot Huracán och fick dra ett stort lass efter utvisningen. 

Fabricio Angileri. River Plate (1) Kommentar: Assisterade till ett av målen när River Plate besegrade Godoy Cruz med 3–1. Är sällan ordinarie i River, men när han väl får chansen gör han det oftast väldigt bra. 

Elias Gómez. Argentinos Juniors (1) Kommentar: Gjorde matchens enda mål mot Estudiantes som innebar att Argentinos tog sig vidare till mästarrundan. Rörlig ytterback. 

Mittfältare:

Nicolás Capaldo. Boca Juniors (1) Kommentar: Capaldo växer och växer som spelare och Russo verkar gilla sin mittfältsadept. Jobbar hårt för laget och även om han kanske inte är en poängspelare är han ändå väldigt nyttig för laget.  

Bruno Zuculini. River Plate (1) Kommentar: Om Angileri har fått sparsamt med speltid (spelat ändå en del i ligaspelet) har Zuculinis chanser varit betydligt färre. Men i helgens match mot Godoy Cruz fick mittfältaren 90 minuter och stod dessutom för ledningsmålet redan efter 7 minuters spel. Med tanke på att Enzo Pérez testats positivt för Corona, finns chanserna att Zuculini kommer att starta på torsdag mot Club Nacional i Copa Libertadores. 

Anfallare:

Julián Álvarez. River Plate (1) Kommentar: Höstens succéman i Copa Libertadores kan såklart även prestera i ligaspelet. I helgen stod Álvarez för 2–0-målet mot Godoy Cruz och presterade överlag väldigt bra. 

Sebastián Palacios. Newell’s Old Boys (2) Kommentar: Tvåmålsskytt och matchens gigant när Newell’s besegrade Lanús med 3–1. Resultatet till trots – Rosarioklubben får finna sig i att fortsätta i förlorar-rundan framöver.

Augusto Lotti. Atlético Tucumán (1) Kommentar: Dubbel målgörare för Tucumán mot Unión i helgen. Fantastiskt fin anfallare på många olika sätt. Rörligt och med ett fint avslut. 

Tränare: 

Ricardo Zielinski. Atlético Tucumán (2) Kommentar: Ja vad ska man säga? Att som ensamt lag ta 18 av 18 poäng på dom sex gruppspelsmatcherna är inget annat än groteskt imponerande. Jag har alltid framhävt att Zielinski är en underskattad tränare (kanske den mest underskattade i hela Argentina) och förtjänar ett större omnämnande än han får.