Hernán Crespo: ”Jag känner en enorm entusiasm”

Hernán Crespo och hans Defensa y Justicia har begett sig till Brasilien för mötet med Bahía under morgondagen. Crespo själv är taggad på det som väntar i grannlandet. ”Jag känner en enorm entusiasm” säger tränaren till TyC Sports.

Skulle man ta sig vidare ifrån kvartsfinalen är det den enskilt största bedriften i klubbens historia.

”Vi vet om att vi har möjligheten att skriva historia, det är enbart andra gången som klubben spelar i turneringen. Att åstadkomma samma bedrift som tidigare är stort, men tänkt att få skriva historia”.

Med sig på resan till Brasilien har Crespo sitt senaste nyförvärv i Walter Bou, som lånats in ifrån Boca Juniors, och om han får spela imorgon eller inte återstår att se imorgon. 

”Utmaningen är något nytt, det är saker som du måste genomleva, men i denna turnering är det tredje gången vi åker till Brasilien. Vi har redan mött Santos och Vasco så det är många saker jag inte behöver upprepa eftersom spelarna redan vet om det”.  

Avslutningsvis kommenterade Crespo lite om motståndet Bahía och vad han förväntar sig av motståndet.

”Först och främst är det ett lag som spelar – och koordinerar sig väldigt bra i sina rörelser på planen. Utöver det har man, precis som alla brasilianska lag, en bra individualistisk kvalité”. 

Matchen har avspark imorgon klockan 23:15, svensk tid.