Omgångens lag: 4

Omgång 4 är färdigspelad av Liga Profesional i Argentina och därför passar det väl utmärkt att ta ut omgångens bästa elva.

Målvakt:

Leonardo Burián. Colón (1) Kommentar: Stod för några svettiga räddningar mot Defensa y Justicia i helgen och är generellt sett en väldigt pålitlig målvakt vid 36-års ålder. 

Försvarare:

Robert Rojas. River Plate (1) Kommentar: Båda assist och mål för Robert Rojas i helgens möte med Banfield. Har faktiskt varit ganska målfarlig sedan han kom till River Plate för några säsonger sedan. 

Diego Novaretti. Rosario Central (1) Kommentar: Gjorde segermålet för Rosario Central borta mot Godoy Cruz. En reslig mittback som gjorde sin hittills bästa match för säsongen under gårdagen.

Leonel Di Placido. Lanús (1) Kommentar: Premierades konstant av kommentatorerna i mötet med Boca under helgen som var, och det med all rätt. Leonel Di Placido gjorde en väldigt fin match när Lanús tog tre viktiga poäng på La Bombonera. 

Mittfältare:

Pedro De La Vega. Lanús (1) Kommentar: Som jag älskar Pedro De La Vega. En fantastisk spelartyp som vid 19-års ålder har det mesta man kan önska sig av en spelare vid den åldern. Två assist mot Boca i helgen och en genomgående fin insats. 

Ángel Romero. San Lorenzo (2) Kommentar: Segerorganisatören för San Lorenzo mot Argentinos Juniors. Först assisterade han till brodern Óscars öppningsmål och sedan skruvade han själv dit 2-0-målet med en makalöst elegant frispark. Man kommer inte ifrån att bröderna Romero, oavsett hur kontroversiella dom än må vara, är fundamentala för San Lorenzos positiva trend just nu. 

Leonardo Heredia. Tucumán (1) Kommentar: En av dom bästa spelarna såhär långt i Tucumán under inledningen på säsongen. Tillsammans med Melano var han den som var mest inblandad i det som skedde offensivt för Tucumán i segermötet med Racing Club under helgen som var. Ett mål och en assist är aldrig fel. 


Tomás Pochettino. Talleres (1) Kommentar: Har varit väldigt nära omgångens lag, vid ett flertal tillfällen hittills den här säsongen, och nu gick det inte att hålla Pochettino utanför den fler gånger. Målgörare mot Newell’s Old Boys under måndagen och därmed en viktig poängräddare för Talleres. 

Anfallare:

Juan García. Unión (1) Kommentar: Dubbla mål i segermatchen mot Arsenal Sarandí – som ironiskt nog var hans klubbadress under det föregående året. 

Nicolás Orsini. Lanús (1) Kommentar: Planens gigant när Lanús besegrade Boca Juniors på La Bombonera i fredags. Stod för båda målen som Lanús gjorde och har varit stekhet sedan återstarten av såväl ligaspelet som Copa Sudamericana. 

Lucas Janson. Vélez Sarsfield (1) Kommentar: Låg bakom båda Vélez Sarsfields mål mot Huracán i söndags. En spännande spelartyp som inte riktigt fått ut maximalt av sin kapacitet sedan han kom till Vélez ifrån Tigre under fjolåret. 

Tränare:

Eduardo Domínguez. Colón (1) Kommentar: Har fått ihop bitarna bra med sitt Colón, som toppar sin grupp och är obesegrade. En skicklig tränare som fått oförkänt mycket skit genom årens lopp.