Diego Milito bekräftar att han lämnar Racing Club: ”Lever kvar i 90-talet”

Diego Milito bekräftar att han lämnar sitt uppdrag i Racing Club vid årsskiftet, men förnekar en spricka med presidenten.

Ryktena har cirkulerat under veckan som var och på söndagen kom en bekräftelse ifrån Diego Milito själv – legendaren lämnar sitt uppdrag i klubben vid årskiftet, men förnekar samtidigt att det ska finnas en spricka med presidenten Víctor Blanco.

”För några kommer det säkert att låta hårt, men det är inte alls så. Jag har ingenting emot Víctor, som är en person jag respekterar och vet gör allt han kan för föreningens bästa. Det är bara det att han har valt en strategi som jag inte delar. Men han har, i egenskap av president, mandat att välja den väg han vill för klubbens bästa. Det är något jag respekterar väldigt mycket eftersom han är vald av medlemmarna”.

Samtidigt har protesterna mot presidenten Víctor Blanco blivit hård ifrån supportrarna under dom senaste dagarna och dom flesta vill inte se Diego Milito lämna sitt uppdrag då han är en stor favorit bland föreningens anhängare.

En supporter på stan uttryckte sin ilska med orden att ”vi är alla Milito” och hänvisade till att han är en del av föreningen som vilken supporter som helst.

Samtidigt renderade Diego Militos uttalande, om att han anser att den nuvarande ledningens filosofi är ”att leva kvar i 90-talet”, något som genererar ännu fler frågetecken runt ett, just nu, stormigt Racing Club.