Tevez: ”Jag gråter ibland i halvtid”

Boca Juniors förlorade i söndags mot Talleres och det var en besviken Carlos Tevez som mötte pressen efteråt. 

Talleres de Córdoba besegrade under söndagen Boca Juniors på bortaplan och det blev ett plötsligt uppvaknande för storklubben som gått obesegrade under en längre tid. 

Carlos Tevez, som hittills varit en av Bocas bästa spelare, var besviken efter matchen och fick frågor kring situationen som uppstod redan efter ett par sekunder, där anfallaren kom in med sulan i magen på Talleres Pochettino, men bara fick ett gult kort.

”Det var ofrivilligt. Jag gick in för att nå bollen, men träffade Pochettino istället, det var onödigt”.

Tevez var även iblandad i en annan situation för en vecka sedan mot Newell’s Old Boys. Då kom han in sent mot målvakten Alan Aguerre som skadade sig ordentligt och blir borta ett tag framöver.

”Det är situationer som uppstår under en match. Jag går aldrig in med en intention att skada någon”. 

Samtidigt fick Tevez frågor om sin pappa som är allvarligt sjuk och hur han tar sig igenom denna tuffa tid. 

”Det är otroligt jobbigt. Emellanåt känns det okej, men sen gråter jag ibland i halvtid. Det är tuffa ögonblick som är svåra att beskriva. På fredag – och lördag ska jag besöka min pappa på sjukhuset. Sen kommer jag hit och ska spela fotboll och det är klart att det tar mycket energi. Men jag är stark tack vare min familj och mina vänner. Supportrarna fyller min själ med kärlek. Att se den banderollen idag gav mig energi”.