Här är Argentinas startelva till kvällens möte med Peru

I afton möter Argentina Peru i Lima och Lionel Scaloni har redan bekräftat hur han kommer att ställa upp.

Efter den oavgjorda matchen mot Paraguay i torsdags ska Argentina försöka hitta tillbaka till vinnarspåret när man tar sig an Peru under måndagen i Lima. Förbundskaptenen Lionel Scaloni göra få förändringar jämfört med senast, men några ändringar finns det att rapportera.

Nicolás Tagliafico är åter redo för spel och kommer ta hand om vänsterbacksplatsen och därmed flyttas Nicolás González upp högre i planen för att mer komma till sin rätt där han normalt spelar i klubblaget. Samtidigt kommer Lo Celso in på mittfältet istället för Palacios. 

Därmed kommer startelvan att bli enligt följande: Armani: Montiel, Martínez Quarta, Otamendi, Tagliafico: De Paul, Paredes, Lo Celso: Messi, Lautaro Martínez, González. 

Annars har en del snack inför mötet handlat om att det politiska läget i Peru just nu är väldigt spänt med protester och sammandrabbningar på stan. Den argentinska sporttidningen ”Olé” sammanfattade det hela med rubriken ”Kaos och fotboll” – vi får hoppas att det mest blir fotboll i afton.

Fotnot: Matchen har avspark 01:30 i natt, svensk tid.