River utan både Borré och Nacho Fernández mot Rosario Central

River Plate kommer att sakna två av sina nyckelspelare i lördagens möte med Rosario Central.

Under natten mot söndagen kommer River Plate att drabba samman med Rosario Central på Estadio Libertadores de América i Avellaneda. Men man kommer att göra det utan två nyckelspelare i Nacho Fernández och Rafael Borré.

Den förstnämnda drog på sig en sträckning mot Banfield och är tidigast tillbaka mot Athletico Paranaense om två veckor. Vad det gäller Rafael Borré har han varit i kontakt med en person som senare testats positivt med Coronaviruset och hålls därför isolerad i några dagar.

In på deras platser i startelvan väntas Santiago Sosa och Lucas Pratto komma. 21-årige Sosa har imponerat i dom matcherna som han fått spela och Gallardos idé är att slussa in honom ännu mer under höstens ligaspel.

Pratto å sin sida har haft svårt att ta en plats i startelvan sedan sin skada för snart 1 år sedan. Kanske kan han få ny fart på målskyttet igen?

Förmodad startelva: Armani: Montiel, Díaz, Pinola, Casco: Sosa, Pérez, De la Cruz: Álvarez, Suárez, Pratto.