Ángel Di Maria återigen med i landslaget

Förbundskaptenen Lionel Scaloni har släppt sin trupp till mötena med Paraguay samt Peru i november och Ángel Di Maria fanns återigen med.

Ángel Di Maria har stått utanför den argentinska landslagstruppen under en längre tid – vilket väckt debatt hemma i Argentina. Men nu finns yttermittfältaren återigen med när Scaloni och hans landslag gör sig redo för mötena med Paraguay och Peru i november.

I övrigt kan man notera att truppen är lite tunn på högerbacksplatsen. Renzo Saravia har varit skadad en längre tid och sedan den förra landslagssamlingen har även Juan Foyt adderats till denna lista. Det gör att Gonzalo Montiel är ensam om att ha högerbacksplatsen som sin bästa position i truppen.

Förbundskaptenen har dock fram tills på söndag för att meddela vilka spelare ifrån den inhemska ligan som ska få plats i truppen och där finns det möjligheten att ta in Bocas Julio Buffarini eller Independientes Fabricio Bustos.

Argentina möter Paraguay hemma den 12:e november och Peru borta den 17:e.

Här är truppen: