Maradona kommer närvara ikväll trots Coronarisken – här är startelvorna i premiären

Diego Maradona fyller idag 60 år idag och samtidigt ska hans Gimnasia premiärspela mot Patronato på hemmaplan. Av allt att döma kommer Maradona också finnas på plats. 

Diego Maradona är i händelsernas centrum idag då han dels fyller 60 år och dels för att hans Gimnasia ska premiärspela mot Patronato i ligaspelet. Maradona har hållits isolerad under den senaste tiden eftersom en av hans livvakter testats positivt med Coronaviruset, men trots detta ska han alltså, av allt att döma, närvara i afton. 

Gimansia kommer till matchen utan Lucas Barrios, som dras med skadeproblematik, och in på hans plats i anfallet lär Nicolás Contín komma istället. Annars är det värt att notera att Boca-lånet Marcelo Weigandt kommer in på högerbacksplatsen och därmed gör sin officiella debut för Gimnasia. 

Hos Patroanto finns det inte särskilt mycket att rapportera. Startelvan är ganska anonym, men det kan finnas fog till att hålla ett extra öga på såväl Comas – som Compagnucci i anfallet. 

Förmodad startelva för Gimnasia: Broun: Weigandt, Goltz, Coronel, Melluso: Ayala, Mancilla: Carbonero, Pérez García, García: Contín. 

Förmodad startelva för Patronato: Sappa: Chimino, Marín, Gissi, Benítez: Miloc, Lemos, Ortiz: Compagnucci, Rivero, Comas.

Matchen har avspark klockan 23:00, svensk tid, och kan ses på fanatiz.tv.