Andrada skadad i Boca – Rossi ersätter

Under torsdagen kom mindre glada nyheter ifrån Boca Juniors träningsanläggning. Målvakten Esteban Andrada har ådragit sig en skada och kommer att vara borta under dom nästkommande två veckorna.

På dagens träningspass drog Esteban Andrada på sig en sträckning i ena vaden och den första prognosen säger att målvakten kommer att bli borta i två veckor. Därmed missar han såväl ligapremiären i helgen, mot Lanús, som nästkommande helgs möte med Newell’s Old Boys. 

Enligt uppgifter i Argentina är Bocas förhoppning att förstamålvakten ska vara redo för spel när storklubben ska ta sig an Internacional, i Copa Libertadores, om ungefär två veckor. In på Andradas plats kommer Agustín Rossi att komma och på bänken finns tredjemålvakten Javier García att tillgå. 

I övrigt funderar Russo litegrann över vem som ska spela ihop med Carlos Izquierdoz i mittbackslåset. Valet här står mellan Carlos Zambrano och Lisandro López. 

Förmodad startelva för Boca Juniors mot Lanús: Rossi: Buffarini, Zambrano/López, Izquierdoz, Fabra: Campuzano, Salvio, Pol Fernández, Cardona: Tevez, Soldano.