Bocas avbytare demolerade Barracas Central

Efter 3–0-segern över Caracas FC igår spelade Boca Juniors avbytare, under fredagen, en träningsmatch mot Barracas Central där man fullkomligt demolerade sina motståndare.

Russo vilja är att samtliga spelare i truppen ska ha ordentligt med speltid i benen inför det som komma skall med dubbla turneringar framöver. Därför arrangerades en träningsmatch under fredagen, för avbytarna, och det slutade i en ordentlig målkavalkad – tillslut vann Boca med hela 6–1. 

Sebastián Villa, som än så länge inte får spela några tävlingsmatcher med Boca eftersom han står inför rätta, gjorde tre av målen i träningsmatchen under fredagen. Övriga fullträffar gjordes av Gastón Ávila, Gonzalo Maroni och Wanchope Ábila – som fick lite speltid även mot Caracas.

Såhär ställde Boca upp: Rossi: Jara, Giampaoli, Gastón Ávila, Mas: Molinas, Campuzano, Obando: Maroni: Villa, Ábila.