Ricky Álvarez: ”Det hade varit fantastiskt att vinna något med Vélez igen”

Den nya säsongen står för dörren och en som ser extra mycket fram emot detta är Vélez Sarsfields mittfältare Ricky Álvarez som återigen är tillbaka i Argentina. 

Ricky Álvarez kom hem till Vélez Sarsfield redan i våras, men hann bara med att göra några fåtal minuter innan ligan och fotbollen stannade av till följd av Coronaviruset. 2009 och 2011 var han med och vann ligan med den argentinska klubben och ser därför fram emot nya framgångar när fotbollen nu, återigen, ska börja rulla igen. 

”Det hade varit något helt fantastiskt att återigen få vinna något med Vélez igen. Man måste ta allting lugnt och sansat, för att sedan när det väl är dags att börja spela igen vara redo, på bästa möjliga sätt, och kunna nå dom målsättningar som vi satt upp. Vi arbetar för att dessa drömmar ska bli verklighet. Just nu måste vi bara tänka på arbetet framöver och försöka anlända till inledningen av turneringen på bästa möjliga sätt”.

Ricky Álvarez berättar vidare kring Mauricio Pellegrinos förberedelser och hur arbetet har sett ut med den nye tränaren.

”Han har förklarat och beskrivit vad han vill ha ut av oss på fotbollsplanen. Vi har gjort det och det har hittills gått väldigt bra. Det är såklart logiskt att det fortfarande finns mycket att förbättra, men vi är på rätt väg. I träningsmatcherna har vi visat bra intentioner och det känns som att vi kommer att anlända till starten av ligaspelet på ett bra sätt”.