Newell’s slog River efter dubbla mål av Scocco

Under fredagen spelade River Plate och Newell’s Old Boys en träningsmatch på Rivers träningsanläggning i Buenos Aires. Newell’s vann efter att Nacho Scocco, återigen, visat sig het framför målet.

Träningsmatcherna i Argentina rullar vidare trots att det just nu är landslagsuppehåll. Lagen behöver komma i matchform inför ligastarten som, förhoppningsvis, drar igång innan oktober månad är till ända.

Under fredagen drabbade River Plate och Newell’s Old Boys samman på Los Millonarios träningsanläggning i Buenos Aires. River ställde upp med ett väldigt B-betonat lag, men som också innehöll några bekanta namn, medan Newell’s mönstrade en elva som skulle kunna starta för dom när ligaspelet drar igång.

Enligt rapporterna ifrån matchen var Newell’s strået vassare än sina motståndare och tog också ledningen genom Nacho Scocco. 19-årige Lucas Beltrán kvitterade för River innan Scocco återigen gav Newell’s ledningen – och sedermera segern.

Detta var Newell’s första seger under försäsongen, efter två raka 1-1-matcher, och Nacho Scoccos fjärde mål sedan återkomsten till Newell’s ifrån just River Plate. Veteranen är onekligen stekhet just nu.

River Plates startelva: Bologna: López, Aguirre, Pinola, Casco: Sosa, Ponzio, Ferreira: Beltrán, Pratto, Girotti.

Newell’s Old Boys startelva: Aguerre: Gabrielli, Fontanini, Gentiletti, Bittolo: Cacciabeu, Fernández, Moreno: Cabrera, Maxi Rodríguez, Scocco.