Gimnasia besegrade Defensores de Belgrano

Gimnasia var, även dom, i antågande under onsdagen när man drabbade samman med Defensores de Belgrano på hemmaplan. 

Träningsmatchen spelades i två halvlekar som, vardera, var 25 minuter långa. Diego Maradona var inte närvarande utan hemmalaget leddes istället av andretränaren. Gimnasia var numret större än sina motståndare och vann med 2–1 efter mål av Sebastian Coccimano och Leonardo Morales. Belgranos mål prickades in av Ezequiel Aguirre. 

Detta var lite upprättelse för Gimnasia som visserligen slog Independiente med 1-0 i lördags, men förlorade också – mot samma motstånd – med 4-0 i träningsmatch nummer 2 mellan lagen. 

Gimnasias startelva: Jorge Broun; Leonardo Morales, Paolo Goltz, Maximiliano Coronel, Lucas Licht; Víctor Ayala, José Paradela;Maximiliano Comba, Matías Pérez García, Matías García y Sebastian Coccimano .

Defensores belgranos startelva: Sebastián Giovini; Leandro Caballero, Luciano Goux, Leandro Martínez Montagnoli, Leonel Müller; Juan Manuel Olivares, Juan Manuel Sosa, Marcelo Lamas, Marcos Giménez; Ezequiel Aguirre y Nicolás Benegas.