Robertone lämnar Vélez: ”Jag är både glad och ledsen”

Vélez Sarsfields mittfältsstjärna, Lucas Robertone, är klar för spanska Almeria och tog under gårdagen farväl av sina lagkamrater.

Det var en emotionell Lucas Robertone som tog farväl av klubben som fostrat honom och som han spenderat åtskilliga år i.

”Det är många saker som snurrar i huvudet på mig just nu. Jag har spenderat många år i denna klubb, och även om jag nu söker efter andra drömmar och mål, känns det jobbigt att lämna halva mitt liv här. Jag har alltid blivit väl omhändertagen i Vélez, det har varit mitt hem. Jag känner mig både glad och ledsen just nu, men detta är ett bra steg i min karriär”.

Lucas Robertone har varit en av Vélez Sarsfields bästa spelare under dom senaste säsongerna och många är nog förvånande över att han lämnar för en klubb som Almeria. Detta med tanke på att dom huserar i den spanska andradivisionen.

”Jag har alltid gett allting på planen och därför känner jag inte att jag ångrar någonting. Av den anledningen har det varit fantastiskt att spela för en storklubb som Vélez. Denna klubb är min familj och jag är oerhört tacksam. Därför var en transfer det enda värdig sättet att lämna på för att kunna återge någonting till klubben som gett mig allt”.