Beccacece: ”Jag är glad över att vi har nått avancemanget”

Racing Club besegrade Club Nacional med 2–1 i Montevideo under natten mot torsdagen och det var en nöjd tränare i Sebastián Beccacece som pratade med media efter matchen.

Efter ett tidigt mål av Nicolás Reniero lyckades Racing Club tillslut vinna mot Club Nacional och säkra avancemanget till åttondelsfinal. Efter matchen pratade tränaren, Sebastián Beccacece, positivt om lagets insats.

”Jag känner en tillfredsställelse över att tillhöra en grupp som vi alla kan identifiera oss med. Dom är entusiastiska till att spela och kriga. Vi vet om att vi har ett lag som kämpar ända in till slutet och som ger allt för klubbmärket och sina supportrar”.

Beccacece fortsatte att prata om glädjen över att nu kunna bocka av målet kring att ha kvalificerat sig för nästa runda.

”Jag är glad över att vi har nått avancemanget. Vi måste fira dessa vinster eftersom vi har slitit för dom väldigt mycket. Vi har en match kvar på hemmaplan och den ska vi förbereda oss bra inför. I truppen har vi en väldigt bra balans mellan unga och gamla spelare. Jag känner mig tillfreds, sättet vi tar oss fram till målsituationer ger mig ett lugn, detta är saker som jag sätter ett stort värde vid”. 

Racing har en match kvar att spela och det är mot Estudiantes de Mérida på hemmaplan. Just nu ligger man på samma poäng, och målskillnad, som Club Nacional i kampen om förstaplatsen i gruppen.