Soso efter San Lorenzos första träningsmatch: ”Glädje över att vara igång igen”

Under onsdagen möttes San Lorenzo och Gimnasia i två träningsmatcher där förstaelvorna spelade oavgjort, 0–0, och där Gimansia vann med 1–0 när reservelvorna drabbade samman. Efter matchen var det ändå en glad San Lorenzo-tränare som mötte pressen.

Efter över sex månader utan att spela en enda fotbollsmatch möttes San Lorenzo och Gimnasia på Nuevo Gasómetro i Buenos Aires under onsdagen. San Lorenzos tränare, Mariano Soso, var glad över att äntligen få vara igång med träningsmatcher efter det långa uppehållet. 

”Först och främst vill jag lyfta fram värdet och glädjen i att få njuta av denna första träningsmatch. Intentionen var att visa någonting i denna första etapp av förberedelserna. Laget hade bra intentioner i spelet, men vi hade svårt att visa det på ett vassare sätt än vad vi gjorde idag. Förhoppningsvis ser det bättre ut mot River”.

Avslutningsvis bekräftade tränaren att man inte siktar på att ta in fler spelare under detta fönster. 

”Truppen är väldigt slagkraftig och det har gjort mitt arbeta mycket enklare. Vi är mer än nöjda med dom spelarna som vi har i truppen och förväntar oss inte att göra fler värvningar i detta fönster”.