Racing Club jagar avancemang borta mot Club Nacional

Racing Club siktar på att säkra sitt avancemang till åttondelsfinalerna när man tar sig an Club Nacional, på bortaplan, i Uruguay. 

Efter segern mot Alianza Lima under den föregående veckan är Racing Club yttersta nära att säkra sitt avancemang till åttondelsfinalerna av Copa Libertadores. På dom två avslutande matcherna behöver Beccaceces lag endast ta en enda poäng för att säkra fortsatt spel i turneringen. 

Under natten mot torsdag åker Racing till Montevideo för sitt andra möte med Club Nacional på två veckor. Med tanke på att uruguayanerna redan är klara för åttondelsfinal kommer man mest troligt rotera en del i sin startelva. Becccacece däremot kommer endast göra några få förändringar jämfört med senast.

Förmodad startelva för Racing Club: Arias: Pillud, Sigali, Domínguez, Mena: Díaz, Solari, Miranda: Fértoli, Reniero, Melgarejo.

Några intressanta detaljer att poängtera är att Solari, mest troligt, kommer att gå in i startelva igen efter sin avstängning. Därmed kommer Melgarejo, som spelade på mittfältet senast, troligtvis att flyttas upp som en yttermittfältare – en position som han också behärskar. 

Matchen har avspark klockan 00:15, svensk tid, och kan ses på fanatiz.tv.