Såhär kan Argentina ställa upp i nästa vecka

Lionel Scaloni har redan börjat fila på sin startelva inför den kommande veckans kvalmatcher mot Ecuador och Bolivia. Såhär skulle det kunna se ut. 

Det är en stor trupp som kommer att samlas i Argentina under den nästkommande veckan. Utöver 30-mannatruppen, med utlandsproffsen, finns det även några inhemska spelare som kommer att möta upp och innefattas i den slutgiltiga. 

Med tanke på att förberedelserna kommer att vara, i stort sett, obefintliga har Scaloni redan börjat fila på en startelva och meddelade under gårdagen att det förmodligen inte kommer bli särskilt många förändringar jämför med den senaste landslagssamlingen. 

Potentiell startelva för Argentina: Armani: Foyth, Pezzella, Otamendi, Tagliafico: Ocampos, De Paul, Paredes, Lo Celso: Messi, Martínez.

Scaloni pratade också under gårdagen om att han vill ha minst två spelare framför Messi i offensiven. Detta eftersom han menar på att annars har Messi inga alternativ när bollen väl kommer till honom. Hur det kommer se ut i en potentiell startelva återstår dock att se. Ocampos är t.ex. en väldigt offensiv yttermittfältare och tillsammans med Lautaro Martínez skulle dessa två kunna fungera i denna idén som förbundskaptenen har. 

Kring målvaktsposten är det stenhård konkurrens och egentligen skulle vem som helst kunna ta en startplats. Dock har Armani varit en favorit hos Scaloni och därför tror jag att han får starta mot Ecuador. 

Vad det gäller mittbackspositionerna skulle jag inte bli överraskad ifall Lucas Martínez Quarta petar Otamendi. Detta då den förstnämnde har visat en enormt fin utveckling i River Plate samtidigt som Otamendi är fastvuxen i Manchester Citys frysbox.