Tuff smäll för Defensa – Washington Camacho har testats positivt för Corona

Under måndagen kom bekräftelsen på att Defensa y Justicias mittfältare, Washington Camacho, har testats positivt för Corona.

Camacho hade känt sig krasslig under helgen som var och uppvisat symptom som tydde på COVID-19. Under måndagen genomförde därför mittfältaren ett Coronatest och detta visade positivt. Därmed missar Camacho mötet med Delfín på torsdag.

Camacho var en av dom spelarna som uttryckte en oro över att resa till andra länder i Sydamerika, mitt under Corona-pandemin, när Libertadores återstartades. Sedan dess har mittfältaren varit ordinarie i båda Defensas matcher och gjorde dessutom ett av målen mot Olimpia.

Nu väntar 10-15 dagars isolering för Camacho samtidigt som Defensa reser till Ecuador under morgondagen för mötet med Delfín.