Gallardo funderar på en förändring till mötet med São Paulo

Gallardo har redan inlett förberedelserna inför den viktiga matchen mot São Paulo på onsdag. 

River Plate ligger bra till i sin Libertadores-grupp för att lyckas avancera vidare till åttondelsfinal. På onsdag tar man emot São Paulo och Gallardo har redan börjat fundera på om han behöver göra några förändringar i startelvan.

En seger på onsdag skulle säkra en plats i åttondelsfinalerna för River. Förutom att man ligger tre poäng före São Paulo har man dessutom en klart bättre målskillnad än brassarna. Efter att ha gjort 14 mål totalt på Binacional har Rivers positiva målskillnad, mer eller mindre, blivit en extra poäng i sammanhanget. 

Som ett led i förberedelserna inför onsdagens drabbning har Gallardo börjat fundera på ifall han behöver göra några förändringar i startelvan. Milton Casco är tillbaka och det är förmodligen den enda som kommer att genomföras. Angileri har gjort det bra på vänsterbacksplatsen, men Casco är ytterligare en nivå högre upp i kvalité. I övrigt är det högst troligt att Gallardo väljer att köra vidare på samma lag som mot Binacional.

Förmodad startelva: Armani: Montiel, Martínez Quarta, Pinola, Casco: Pérez, Fernández, De La Cruz: Álvarez, Borré, Suárez.