En handfull träningsmatcher under lördagen

När nu lagen i Argentina äntligen får spela träningsmatcher igen ligger inte klubbarna på latsidan. Under morgondagen spelas fem träningsmatcher som involverar lag i Liga Profesional.

Efter 6 månaders uppehåll börjar matcherna att rulla även för dom lagen som inte deltar i Copa Libertadores. Under morgondagen spelas fem träningsmatcher som involverar lag i Liga Profesional och flera av drabbningarna kommer att TV-sändas.

Först ut är Estudiantes mot Arsenal. Den matchen har avspark klockan 14:30 (svensk tid), men TV-sänds inte. Samtidigt spelar även San Lorenzo mot Argentinos Juniors, men inte heller den sänds på någon TV-kanal.

Istället kommer TNT Sports att visa Newell’s mot Unión klockan 15:00, följt av Gimnasia mot Huracán 16:30 för att sedan avsluta dagen med Vélez mot Banfield klockan 18:00.

Ett potpurri av intressanta matcher där den sistanämnda ska bli extra intressant att beskåda. Ett nytt Vélez håller på att växa fram under den nye tränaren Mauricio Pellegrino och det ska bli kul att se om man redan nu kan skönja några nyheter i spelsättet.