Eduardo Salvio: ”Vi är redo för alla fajter som väntar”

Eduardo Salvio blev återigen matchhjälte när Boca Juniors besegrade Independiente Medellín på bortaplan med 1–0.

Tre mål på två matcher gör Eduardo Salvio till Bocas tveklöst bäste spelare såhär långt i Copa Libertadores sedan återuppstarten. Samtliga mål har dessutom varit direkt avgörande för att den argentinska storklubben lyckats få med sig totalt sex poäng hem till Buenos Aires. 

Efter gårdagens möte med Independiente Medellín var det en nöjd målskytt som mötte pressen. 

”Lyckönskningar till mina lagkamrater, det var en svår match, men vi gjorde det bra. I den första halvlek hade vi flera chanser till att få gå till halvtidsvilan med en viktig ledning. I andra halvlek såg man tröttheten komma lite mer. Vi hade en dags mindre vila också sedan den föregående matchen”. 

Samtidigt menar Salvio att även fast det var en svår match, förtjänade Boca att vinna i slutändan.

”Laget fungerade bra och segern var välförtjänt. Det som stack ut var uppoffrandet och lagarbetet som utvecklas för varje match. Vi vet vad vi spelar för och vi är redo för alla fajter som väntar framöver. Jag är mycket nöjd med dagens resultat”.