Boca vann utan att imponera

Boca Juniors besegrade Independiente Medellín under gårdagskvällen efter ett sent segermål av Eduardo Salvio. 

Huvudtränaren Russo, som inte var närvarande denna gång heller pga. att han befinner sig i två av riskgrupperna, ställde upp med nästan exakt samma startelva som i förra veckans drabbning med Libertad. Det enda undantaget var att Mas gick in på vänsterbacksplatsen istället för Fabra. 

Matchen i sig var faktiskt ingen höjdare alls. Hemmalaget var otroligt bleka och Boca skapade dom enda riktigt farliga målchanserna under hela matchen. Carlos Tevez var matchens behållning och mycket av det som skedde offensivt kom genom honom. 

Det hela såg dock ut att sluta i en ganska intetsägande 0–0-match när Eduardo Salvio dök upp på en retur inne i straffområdet. Som så många gånger förr var yttermittfältaren på rätt plats vid rätt tillfälle och kunde återigen agera matchhjälte för sitt Boca Juniors. 

Tack vare segern utökar Boca sin ledning i gruppen och har fyra poäng ner till trean Libertad med endast två matcher kvar att spela. Positivt för Boca är dessutom att båda matcherna kommer att spelas hemma på La Bombonera.